Norge Sverige Danmark Finland

Glen Dimplex Nordic

Glen Dimplex Nordic er en norsk bedrift som utvikler, produserer og selger energieffektive produkter og løsninger innen elektrisk oppvarming og energistyring.

Mer om Glen Dimplex Nordic

20.09.2017

For mye fuktighet i et rom skyldes stillestående luft, ofte på grunn av mangel på ventilasjon. Få fart på luften, så er mye løst.

06.09.2017

Opplever du at varmekomforten hjemme liksom aldri blir helt som den skal? Da kan det være smart å vurdere om panelovnene er modne for utskifting.

30.08.2017

Med varmestyring kan du redusere energiforbruket med 25 prosent. Og selv barna takler de grunnleggende innstillingene.

13.09.2017

Hold øynene åpne for alternative løsninger som kan gi prosjektet både økonomiske og energieffektive fortrinn - og mer komfort for de som skal jobbe eller bo der.

15.08.2017

Glen Dimplex' blogg er lansert under navnet Varmebloggen. Her vil vi jevnlig publisere fagartikler og innhold om varmeløsninger rettet mot både proff- og privatmarkedet. Vi håper at den kommer til å gi deg nyttig informasjon.

15.08.2017

Den siste revisjonen av Tek 10 åpner for mer bruk av direktevirkende el-varme. Det gir nye energi- og kostnadseffektive muligheter for deg som skal prosjektere næringsbygg og større boligbygg.

Fyll in din e-postadresse for å laste ned filen.